تشخیص کیفیت بره موم

بره موم اصل تشخیص کیفیتجهت تشخیص کیفیت آنتی اکسیدانی بره موم می توانید آزمایش های زیر را انجام دهید :

روش اول:
یک آزمایش خانگی ساده در خبرنامه زنبور کانادا (CHRA, 1998) پیشنهاد شده است: برای دانستن اینکه آیا بره موم فعال است یا نه ، نصف قاشق چایخوری بره موم ساییده در فنجان کوچکی از شیر تازه بریزید و بگذارید شیر  در درجه حرارت اتاق به مدت چهار روز قرار گیرد. اگر شیر یعد از آن مدت باز قابل استفاده باشد، بره موم خوب است.
روش دوم:
–    دویست میلی گرم بره موم ریز ریز شکسته شده را در شیشه ارلن ماریر قرار دهید و پنج میلی لیتر اتانول اضافه کنید.
–    به مدت یکساعت رها کنید بعد یکصد میلی لیتر آب مقطر جوشیده و سرد اضافه کنید ، همه را کاملا مخلوط کنید.
–    همه را صاف کنید.
–    از مایع صاف شده دو میلی لیتر با سرنگ بردارد ، آنرا به بشر ۵۰ میلی لیتری منتقل کنید و یک میلی لیتر از اسید سولفوریک ۲۰% اضافه کنید. به مدت یک دقیقه مخلوط کنید ، بعد یک قطره محلول پرمنگنات اضافه کنید.
–    رنگ مایع را به دقت نگاه کنید. مایع باید بی رنگ شود؛ یعنی در ظرف ۱۱ ثانیه صورتی نباشد.اگر تغییر رنگ مدت زیادتری طول بکشد، بره موم کیفیت پایین تری دارد؛ یعنی فعالیت آنتی اکسیدان کمتری دارد.

مطالب مرتبط:

تهیه عصاره بره موم

بره موم و بیماری پوست

تلگرام زنبور عسل

روش استخراج و تصفیه بره موم

بره موم چیست؟

تغذیه زنبور عسل با بره موم