­
  • کیک گرده زنبور عسل

نان زنبور عسل (نان گرده زنبور عسل)

روش تهیه نان گرده زنبور عسل  زنبورها گرده گل جمع آوری شده را در داخل سلول های شان ذخیره می کنند. سپس مقداری عسل و بزاق دهانی خود را نیز به گرده اضافه می کنند که خصوصیات ترکیب آن با گرده اولیه متفاوت می باشد و به آن نان زنبور عسل (نان گرده زنبور عسل) گفته می شود. لاروها در زمان خروج از تخم هایشان در یک موقعیت ایده آل [...]

زرده تخم مرغ در تغذیه زنبور عسل

. مطالعات مفصلی در مورد مولکول هایی که در سالم نگه داشتن زنبورهای عسل اهمیت دارند انجام شده است. یکی از این مواد ویتلوژنین  (vitellogenin) می باشد. در واقع ویتلوژنین باعث طول عمر بیشتر زنبورها ، پشتیبانی از عملکرد سیستم ایمنی زنبور عسل ، باعث مقاومت زنبورها در برابر استرس (غذایی) ، سنتز ژل رویال ، افزایش فعالیت جست و جوگری و زمستانگذرانی بهتر می شود. در زمستان بدلیل کاهش [...]

HMF و اثر آن بر روی زنبور عسل

. هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) HMF بصورت طبیعی در عسل به واسطه تجزیه قندهای ساده خصوصا فروکتوز در مجاورت اسید به مقدار خیلی کم وجود دارد. مقدار مجاز HMF در عسل طبیعی مقار مجاز HMF در عسل طبیعی معادل 40 میلی گرم در یک کیلوگرم عسل می باشد. دلایل افزایش مقدار HMF در عسل بالا رفتن مدت زمان نگهداری (انبارش طولانی مدت) حرارت دادن عسل افزودن مواد قندی بطور مصنوعی [...]

بهترین جایگزین شهد برای زنبور عسل

جایگزین های شهد قندهایی که به آسانی توسط زنبور عسل مورد پذیرش واقع می شوند بطور طبیعی در شهد (گلوکز ، فروکتوز ، ساکارز) یافت می شوند. شهدی که زنبور عسل جمع آوری می کند حاوی مقدار زیادی ساکارز است که در فرآیند تولید عسل به دکستروز (فرم مایع گلوکز) و لوولوز (فرم مایع فروکتوز) شکسته می شود. زنبوران بترتیب ساکارز ، مالتوز و فرکتوز را ترجیح می دهند.اگر برای [...]

ارزش غذایی گرده ذرت برای زنبور عسل

گرده ذرت سوالات متعددی در مورد ارزش غذایی گیاه ذرت مخصوصا گرده آن جهت تغذیه زنبور عسل پرسیده می شود. به همین منظور در این پست در مورد ارزش غذایی گرده ذرت در تغذیه زنبور عسل صحبت خواهد شد. آمارهای مختلفی در خصوص میزان مصرف گرده یک کلنی در طول سال مطرح شده است ولی مقدار آن بطور تقریب١٧تا ٣٤ کیلوگرم است. گرده های با کیفیت از گونه های شبدر،کلزا [...]

تغذیه زنبور عسل با بره موم

نقش بره موم در سلامتی کلنی زنبور عسل: مطالعات آزمایشگاهی بسیاری در مورد اثر  بره موم در مبارزه با عوامل بیماری زا زنبور عسل مانند کنه واروآ ، لوک اروپایی ، و لارو گچی صورت پذیرفته که این مطالعات نشان دهنده تاثیرات مثبت این ماده در کاهش بیماری های کلنی زنبور عسل بوده است. اثبات شده که تغذیه کلنی با بره موم احتمال ابتلا به  بیماری لوک آمریکائی را نیز [...]