­
  • کیک گرده زنبور عسل

کاسپین سولوشن

ترکیبات کاسپین سولوشن: ترکیبی از فرمون ها ، ژل رویال ، پودر شکر و مواد طبیعی و نگهدارنده میباشد. عملکرد کاسپین سولوشن: وجود فرمونهای لارو موجب میشود تا زنبورها از پروتئین (گرده) بیشتری تغذیه نموده و نتیجه تغذیه گرده موجب میشود که تولید ژله کارگر و ملکه به مقدارچشمگیری افزایش یابد و موجب افزایش تخمگذاری ملکه شود. زمان استفاده از کاسپین سولوشن: قبل از شروع تخم گذاری ملکه (اول فصل) [...]

افزایش تخمگذاری ملکه با ویتامین c

تأثير ويتامين C بر ميزان تخمگذاري ملكه زنبور عسل ميزان تخم گذاري ملكه افزون بر طول روز و شرايط آب و هوايي به مقدار شهد و به خصوص به مقدار گرده اي كه زنبورها وارد كندو مي كنند، بستگي دارد. كمياب شدن گل هاي شهدزا و گرده دار در طبيعت ، به طور مستقيم بر ملكه اثر منفي مي گذارد و به كاهش تخم گذاري ملكه مي انجامد. در چنين [...]

تاثیر برخی منابع پروتئینی بر طول عمر زنبور عسل

منابع پروتئینی زنبور عسل زنبور عسل برای ادامه حیات و فعالیت و نیز رشد و نمو ، به کربوهیدرات ها ،پروتئین ها، چربی ها ، ویتامین ها و مواد معدنی نیاز دارد. کربوهیدارت ها را بطور طبیعی عمدتا از طریق شهد گل و پروتئین ها ، چربی ها ، ویتامین ها و مواد معدنی را از طریق گرده گل دریافت می نماید. گرده گل که سلول جنسی نر گیاهان [...]

درمان نوزما زنبور عسل با سرکه سیب

نوزما و سرکه سیب نوزموزیس از جمله مهمترین بیماری های عفونی مطرح در زنبور عسل است که عامل به وجود آورنده بیماری قارچی از رده میکروسپوریدیا بنام نوزما است که زنبوران بالغ کلنی های زنبور عسل را آلوده می کند. همه انواع زنبور در کلنی حساس هستند ولی کارگران آسان تر آلوده می شوند. دو گونه نوزما آپیس و نوزما سرانه در زنبور عسل بیماریزا است . آلودگی با بلع [...]

تغذیه زمستانی زنبور عسل با کیک گرده

کیک گرده زنبور عسل زنبوران عسل مانند هر حیوان دیگر، نیاز به عناصر حیاتی برای بقا و تولید مثل دارند. زنبور عسل نیاز به کربوهیدرات ها (قندها در شهد یا عسل) بعنوان یک منبع انرژی ، اسیدهای آمینه (پروتئین گرده)، چربی (اسیدهای چرب، استرول ها)، ویتامین ها، مواد معدنی (نمک)، و آب دارد. علاوه بر این، نسبت صحیح این مواد مغذی برای زنده ماندن و رشد زنبور عسل از اهمیت [...]