­
  • خواص درمانی عسل

HMF و اثر آن بر روی زنبور عسل

. هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) HMF بصورت طبیعی در عسل به واسطه تجزیه قندهای ساده خصوصا فروکتوز در مجاورت اسید به مقدار خیلی کم وجود دارد. مقدار مجاز HMF در عسل طبیعی مقار مجاز HMF در عسل طبیعی معادل 40 میلی گرم در یک کیلوگرم عسل می باشد. دلایل افزایش مقدار HMF در عسل بالا رفتن مدت زمان نگهداری (انبارش طولانی مدت) حرارت دادن عسل افزودن مواد قندی بطور مصنوعی [...]

آدرس و تلفن آزمایشگاه عسل

آزمایشگاه تخصصی عسل زنبورداران یا خریداران عسل می توانند جهت آزمایش عسل و بررسی کیفیت عسل به آزمایشگاه های زیر مراجعه کنند یا با تماس و ارسال نمونه جواب آنالیز عسل خود را دریافت کنند. آزمایشگاه عسل هورتاش اصفهان : آدرس: نجف آباد - خیابان دانش - کوی شکیب - پلاک 18 تلفن 03142622189 آزمایشگاه تخصصی مرجع عسل : آدرس: کرج ، مهرشهر ، بلوار ارم ، نبش خیابان 118 [...]

روش تصفیه کردن عسل

تصفیه عسل اکستراکتور کردن قاب های عسل باعث می شود که عسل همراه با ناخالصی های مانند ذرات موم ، دانه های گرده ، اجساد زنبورهای مرده و حباب های هوا باشد که این ناخالصی ها باید از عسل جدا گردد. برای تصفیه کردن عسل می توان از روش های زیر استفاده نمود: تصیفه کردن عسل به روش ته نشینی : - عسل را در ظرفی که معمولا از استیل [...]

تشخیص زمان شروع جریان شهد

 شروع جریان شهد به محض شروع جریان شهد زنبورها به ترشح موم سفید رنگ و تازه کرده و آثار این موم در سطح فوقانی قاب های حاوی نوزادان مشاهده می شود (ابرو انداختن ) . این وضعیت مبین این است که طبقات ذخیره عسل باید بلافاصله روی کندوها مستقر گردند.در صورتی که افزودن طبقات به تاخیر بیافتد زنبورهای چرا کننده شهد را در سلول های خالی شان های نوزادان ذخیره [...]

چرا عسل طبیعی شکرک میزند ؟

شکرک زدن عسل :  مقدار قندهای موجود در عسل تقریبا 4.5 برابر آب آن است.زنبوران در هنگام تولید عسل از شهد یا عسلک ، آنزیم اینورتاز به آن اضافه می کنند. آنزیم اینورتاز ، ساکارز موجود در شهد یا عسلک را به فروکتوز و گلوکز تبدیل می کند.قند ساکارز قابلیت حل شوندگی بالایی ندارد ولی زنبوران در دمای موجود در داخل کندو با تبدیل ساکاروز به گلوکز توانایی لازم را [...]

نکات مهم تولید و فروش عسل طبیعی

نکات فروش عسل طبیعی عدم استفاده از داروهای غیر مجاز زنبور عسل: متاسفانه بسیاری از زنبورداران آگاهانه یا غیر آگاهانه جهت درمان بیماری های زنبور عسل همانند بیماری لوک اروپائی یا کنه واروآ از آنتی بیوتیک یا داروهای غیر مجاز استفاده می کنند ، که این داروها در عسل و موم باقی می ماند و باعث به خطر افتادن سلامت مصرف کنندگان می شود. متاسفانه بعلت عدم علم و آگاهی [...]