­

زنبور عسل چگونه موم بافی می کند؟

تولید موم توسط زنبور عسل  موم از هشت غده که بصورت جفت در سطح شکمی چهار بند آخر شکم زنبور قرار دارند ترشح می شود. غده های تولید موم به تدریج رشد نموده و پس از چند روز به اندازه کامل می رسند. آنها در زنبورهای کارگر ، در حدود بین روز دوازدهم تا هجدهم زندگی زنبورها به اوج عملکرد خود می رسند و سپس تحلیل می روند. (در صورت [...]

تولید عسل توسط کلنی زنبور عسل

.  زنبوردار ، کلنی زنبور عسل را باید طوری مدیریت کند که اوج جمعیت زنبور بالغ (زنبور چراگر) همزمان با شروع جریان شهد منطقه باشد. در واقع زنبور برای اینکه تولید عسل کند باید به یک بلوغ جمعیتی برسد ، اگر آن بلوغ جمعیتی در زمان جریان شهد صورت گرفته باشد می توان از آن جریان استفاده و تولید عسل کند. اگر کلنی ضعیف باشد ، کلنی در زمان جریان [...]

کرم بره موم جهت درمان جوش صورت

.  بره موم ، اصولا یک عامل ضد بو و پاک کننده پوست ، مرطوب کننده و تجدید کننده حیات و حالت ارتجاعی پوست ، بهبود جوش و رفع خشکی پوست و شوره سر ، تبخال ، اگزما ، آبله ، سوختگی ها ، سالک ، زخم های عمقی ، در فرآروده های بهداشتی – آرایشی مصرف می شود. مهمترین خواص دارویی بره موم، اثرات آنتی بیوتیکی، ضد قارچی، ضد [...]

خرید و روش تشخیص ژله رویال اصل

تشخیص ژله رویال اصل  متاسفانه یکی از مشکلات مشتریان و مصرف کنندگان محصولات زنبور عسل در ایران وجود محصولات تقلبی فراوان در بازار است. این مشکل در مورد ژل رویال بعلت قیمت بالای آن و عدم وجود آزماییشگاه های آنالیز ژل رویال بغرنج تر است. جهت خرید ژل رویال اصل بهترین کار (و احتمالا سخت ترین) پیدا کردن زنبورداران تولید کننده ژل رویال است و خرید از این افراد است [...]

نان زنبور عسل (نان گرده زنبور عسل)

روش تهیه نان گرده زنبور عسل  زنبورها گرده گل جمع آوری شده را در داخل سلول های شان ذخیره می کنند. سپس مقداری عسل و بزاق دهانی خود را نیز به گرده اضافه می کنند که خصوصیات ترکیب آن با گرده اولیه متفاوت می باشد و به آن نان زنبور عسل (نان گرده زنبور عسل) گفته می شود. لاروها در زمان خروج از تخم هایشان در یک موقعیت ایده آل [...]

HMF و اثر آن بر روی زنبور عسل

. هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) HMF بصورت طبیعی در عسل به واسطه تجزیه قندهای ساده خصوصا فروکتوز در مجاورت اسید به مقدار خیلی کم وجود دارد. مقدار مجاز HMF در عسل طبیعی مقار مجاز HMF در عسل طبیعی معادل 40 میلی گرم در یک کیلوگرم عسل می باشد. دلایل افزایش مقدار HMF در عسل بالا رفتن مدت زمان نگهداری (انبارش طولانی مدت) حرارت دادن عسل افزودن مواد قندی بطور مصنوعی [...]