­

فیلم آموزش تولید ژل رویال توسط جناب آقای کوهی

 فیلم آموزش تولید ژل رویال ، مهندس کوهی جناب آقای محمدرضا کوهی از پیشروان تولید ژل رویال در ایران می باشند که با کلاس های آموزشی که دایر کردند تحول عظیمی در تولید ژل رویال در کشور ایجاد کردند. ایشان با ارائه کلاس های آموزشی  یکی از بزرگترین خدمات را به جامعه زنبورداری ایران انجام داده و باعث افزایش درآمد زنبورداران شده اند. امیدواریم که زنبورداران عزیز با تلاش و [...]

آدرس و تلفن آزمایشگاه عسل

آزمایشگاه تخصصی عسل زنبورداران یا خریداران عسل می توانند جهت آزمایش عسل و بررسی کیفیت عسل به آزمایشگاه های زیر مراجعه کنند یا با تماس و ارسال نمونه جواب آنالیز عسل خود را دریافت کنند. آزمایشگاه عسل هورتاش اصفهان : آدرس: نجف آباد - خیابان دانش - کوی شکیب - پلاک 18 تلفن 03142622189 آزمایشگاه تخصصی مرجع عسل : آدرس: کرج ، مهرشهر ، بلوار ارم ، نبش خیابان 118 [...]

بررسی کیفیت بره موم زنبور عسل

تشخیص کیفیت بره موم جهت تشخیص کیفیت آنتی اکسیدانی بره موم می توانید آزمایش های زیر را انجام دهید : روش اول: یک آزمایش خانگی ساده در خبرنامه زنبور کانادا (CHRA, 1998) پیشنهاد شده است: برای دانستن اینکه آیا بره موم فعال است یا نه ، نصف قاشق چایخوری بره موم ساییده در فنجان کوچکی از شیر تازه بریزید و بگذارید شیر  در درجه حرارت اتاق به مدت چهار روز [...]

روش تصفیه کردن عسل

تصفیه عسل اکستراکتور کردن قاب های عسل باعث می شود که عسل همراه با ناخالصی های مانند ذرات موم ، دانه های گرده ، اجساد زنبورهای مرده و حباب های هوا باشد که این ناخالصی ها باید از عسل جدا گردد. برای تصفیه کردن عسل می توان از روش های زیر استفاده نمود: تصیفه کردن عسل به روش ته نشینی : - عسل را در ظرفی که معمولا از استیل [...]

روش استخراج و تصفیه موم زنبور عسل

تصفیه موم زنبور عسل جهت استخراج موم از شان های تیره (پوکه های تیره و خراب) از دستگاه پرس و سانتریفیوژ همراه با بخار آب قوی استفاده میکنند. در زنبورداری تصفیه موم در چند نوبت در سال انجام میپذیرد و خرید لوازم مورد نیاز برای تصفیه موم بعلت گران بودن برای زنبوردار ممکن نیست و اکثر آنها توسط خود زنبوردار ساخته شده و مورد استفاده قرار می گیرند. تمام روش [...]

تشخیص زمان شروع جریان شهد

 شروع جریان شهد به محض شروع جریان شهد زنبورها به ترشح موم سفید رنگ و تازه کرده و آثار این موم در سطح فوقانی قاب های حاوی نوزادان مشاهده می شود (ابرو انداختن ) . این وضعیت مبین این است که طبقات ذخیره عسل باید بلافاصله روی کندوها مستقر گردند.در صورتی که افزودن طبقات به تاخیر بیافتد زنبورهای چرا کننده شهد را در سلول های خالی شان های نوزادان ذخیره [...]