­

روش های تولید ژل رویال پرمحصول در چین

تولید ژل رویال بیش از یک میلیون کیلوگرم ژل رویال در چین سالانه تولید می شود. یک سیستم در دانشگاه ژجیانگ جهت افزایش میزان تولید ژل رویال از یک نژاد جدید زنبور عسل طراحی شده است. این روش شامل هشت مرحله است: حفظ نژاد پرمحصول زنبور عسل، استفاده از تجهیزات طراحی شده خاص، طولانی تر کردن دوره تولید ژل رویال، فراگیری مهارت های دستکاری، تغذیه مکمل، تنظیم ساختار شانه [...]

دوره آموزش تولید ژله رویال به سیستم چند ملکه ای کندو

برگزاری دوره آموزش تولید ژله رویال به سیستم چند ملکه ای کندو توسط اتحادیه سراسری زنبورداران ایران به اطلاع می رساند اتحادیه سراسری زنبورداران ایران زمین با همکاری صندوق حمایت از توسعه صنعت زنبورداری کشور، معاونت امور تولیدات دامی کشور و انجمن علمی زنبور عسل در نظر دارد در راستای ارتقای دانش فنی و کسب درآمدهای جدید زنبورداران دوره آموزش تولید ژله رویال به سیستم چند ملکه ای کندو [...]

ژل رویال چیست؟

شهد شاهانه یا ژله رویال (Royal Jelly) که به آن در فارسی شاه انگبین نیز می گویند به رنگ سفید شیری، با بوی کمی تند و مزه تلخ که حاوی مقدار زیادی ازت بوده و حالت اسیدی دارد که به وسیله یک جفت غده مغزی (hypo pharyngeal) زنبوران کارگر پرستار معمولاً در سنین 2 تا 12 روزگی ترشح شده و مورد استفاده ملکه در تمام طول عمر و نوزادان [...]